Pozitif E-Ticaret yazılımıyla herhangi bir E-Ticaret paketi seçmenize gerek yoktur.

Pozitif E-Ticaret size hızlı, güvenilir, Mobil uyumlu, AMP desteği, SEO desteği, Merchant Center desteği, Hazır Ödeme Sistemi, Kargo Sistemi olan, Sınırsız Kategori ve Ürün yükleyebileceğiniz, birden fazla Dilde yayın yapabileceğiniz, WhatsApp entegrasyonu vb. birbirinden yenilikçi bir çok özelliği barındıran tek bir yazılım sunar.

Kısacası Pozitif E-Ticaret'in gelişmiş yazılımı ile paketler, seçimler içinde boğuşmadan, aklınız karışmadan hemen satışa başlayabilirsiniz.

Neden Piyasada Bu Kadar Çok Paket Var?

Çünkü paketler şaşalı isimlerine göre fiyatlandırılır. Sizin E-Ticaret yapabilmeniz için ihtiyacınız olan temel özellikler bir kaç pakete dağıtılır. Pazarlamaya en küçük paketten başlanır fakat "o ihtiyacınızı karşılamıyor" denilerek hep bir üst pakete yönelik pazarlama politikaları izlenir. Bu durum sadece alacağınız paketin maliyetini değil bir sonraki yıl yenileme maliyetlerini de yukarı yönlü etkiler.

Global Pozitif Teknolojiler olarak E-ticaret yapılamayan E-Ticaret Paketlerine anlam veremedik ve piyasadakilerin daha iyisini yapmaya karar verdik. Üstelik makul bir başlangıç ve yenileme fiyatı belirledik. Hakkımızda daha çok bilgi için lütfen kurumsal sitemizi ziyaret edin.

Global Pozitif